divendres, 11 de juliol del 2008

PURI, LA JUSTICIERA DEL BOSC

PURI, LA JUSTICIERA DEL BOSC
HUI PRESENTEM: LITTLE RED POINTED HOOD VS. UGLYMAN, THE WOLF

Hi havia una vegada, una dolça xiqueta anomenada Puri. Com tots els diumenges pel matí, Puri se n'anava a la casa de la seua iaia cantant una innocent i alegre cançó: "Sóc una xiqueta, que porta una cistelleta, plena de lleteta, per a la seua abueleta". I d'entre les flors i els matolls del bosc, aparegué sense previ avís i per sorpresa un home molt, molt, molt, però que requetemolt lleig, que li digué:
- Xiqueta, què fas tota sola per aquests llindars?
- I a tu què collons t'importa! - I dit açò li pegà un fort xut en... en... en un lloc entre cama i cama, que resulta prou dolorós de suportar i que al mateix temps veus el cel, els angelets, la Verge, etc., i Puri prosseguí el seu camí.
Mitja hora després, es va trobar en un enforcall amb tres senders per triar, i Puri s'assegué en una pedra que hi havia a la vorera del camí per meditar quin seria el més curt i segur:
- Me cague en Sant Hilari i els seus set cosins mutants! Ara per on coi em clave jo?
De sobte sortí d'uns matolls propers el mateix home d'abans, però ara amb una mitja que ocultava la seua cara, apuntant amb un llançamíssils al cabet de la innocent xiqueta.
- Vinga, va, sorra! Dóna'm tot allò que portes en la cistella. - I Puri li la va donar mentre li deia:
- Pagaràs per açò, fill de puta!
- Ah, sí? Doncs ara lleva't tota la roba. Ja, ja, ja! I tu eres Puri, la Justiciera del Bosc? Demà, a les portades de tots els periòdics de tot el món mundial eixirà la meua cara. I els jovens repartidors recorreran els carrers escridassant: Extra, extra! Uglyman, el vilà més malvat de l'univers, ha vençut la Puri, la Justiciera del Bosc.
Mentre en el rostre del terrible Uglyman es reflectien estranyes expressions d'alegria, de victòria i d'orgasme, Puri va traure un canó d'assalt pesat de repetició que portava ocult en... en... Bé, què més dóna on el portara, el que realment importa és el fet que el portava i punt. Puri donà un fort crit, i milions de projectils foren disparats contra el pit del vilà, penetrant i esquitxant sang per tots llocs, recordant una de les millors pel·lícules gore. Després d'un curt espai de temps, a Puri se li acabà la munició. Uglyman caigué en un toll de sang i Puri sospirà satisfeta, guardà la seua arma on estava i es va vestir de nou. Finalment, agafà la cistelleta i marxà cantant l'alegre cançó del principi.