dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 27: PLANTILLA BARÇA AL 2007

(Allò que hi ha en majúscula del Barça ho ha escrit Joan Sanchis) (Del Madrid i del Llevant, com no he tingut ajuda, he fet el que pogut, perquè hi ha jugadors que no sé si no juguen o si estan lesionats o si els han venut a altre equip)

Víctor VALDÉS: L’home que sempre està menjant xiclet i amb les mans de goma té un gran problema amb els peus, va anar a la mateixa escola que
Zubizarreta i, si algú no el recorda... quina sort que té.
JORQUERA: L’home dels amistosos i de la Copa del Rei encara no l’he vist jugar un partit mitjanament important. Només serveix per a putejar als de la
TV3, perquè quan l’anomenen li diuen “llurquere”.
MÁRQUEZ: L’home amb pinta d’actor porno no sé què li falta, però jugue en el lloc que jugue, mai és el jugador específic per a eixa posició.
PUYOL: Tallat els cabells, que pareixes un gos d’eixos que no es veuen per on van!!!!!
SYLVINHO: MILLOR QUE VAN BRONCKOST, PITJOR QUE ABIDAL. BON RECANVI, ATACA MILLOR QUE DEFENSA, PERÒ S'ESFORÇA.
OLEGUER: Junt amb Ballesteros, el pitjor defensa de la història. I no diré res més, a vore si s’enfada i he de demanar ajuda a Salva (Com de mals són
els extrems). EL DEFENSA QUE OBRI LES CAMES PERQUÈ PASSE EL BALÓ, QUE NO TIRA EL FORA DE JOC. QUAN JUGA, ELS ALTRES DEFENSES HAN DE FER DOBLE FAENA.
ZAMBROTTA: El veig com un altre Carboni, com és italià és bon defensor, però quan se li creuen els cables et pot fer perdre un partit important.
Lilian THURAM: BON DEFENSA. FORT, RÀPID, PERÒ MAJOR.NO ESTÀ PER A JUGAR TOTS ELS PARTITS. RECANVI DE PUYOL I MILITO. A mi personalment m'impactà vore'l estirant tot espatarrat i com se li marcà "tot allò que tenim els hòmens entre cama i cama", perquè allò pareixia un saquet de taronges de gran.
ABIDAL: EL MILLOR LATERAL ESQUERRE QUE HA TINGUT EL BARÇA. FORT, RÀPID, VA VE DE CAP. ÉS DIFÍCIL ANAR-SE'N D'ELL. DEFECTES: LA TÈCNICA (DE VEGADES ES DEIXA EL BALÓ DARRERE).
Gabi MILITO: El doble de David Bisbal, el dia que marque un gol en la final de la Champions, estic desijant que pegue la “Bisbivuelta”.
XAVI: 100% EN PASSADES, SEMPRE A QUI LA TÉ MÉS PROP. NO FA CANVIS D'ORIENTACIÓ, NO FA AVANÇAR L'EQUIP. EN ELS PARTITS NO INTENTA REGATEJAR A NINGÚ. VELOCITAT: POCA. GOLS DE FORA L'ÀREA: POCS. POTÈNCIA DE XUT: MENYS QUE BLAS I JOAN.
EDMILSON: MIG CENTRE DEFENSIU. EL MILLOR: QUE DES QUE ESTÀ AL BARÇA, ES LESIONA MÉS QUE JUGA. EL PITJOR: QUAN JUGA, A QUI HA DE MARCAR, EIXE FARÀ UN GOL (EDMILSON SEMPRE GUARDA LA DISTÀNCIA DE SEGURERAT (A 3 METRES DE QUI HA DE MARCAR).
RONALDINHO: L'ESTÀTUA HUMANA. L'HOME QUE NO SUA, QUE NO ES MOU, QUE NO DESBORDA, QUE NO BOTA (NO LI AGRADA EL XOC).COM ANAR-SE'N D'ELL: ET MOUS UN POC. COBRA MOLT I ENTRENA POC (I AIXÒ QUE ALS ENTRENAMENTS DEL BARÇA TAMPOC SE SUA MASSA: RONDETS I ALGUNA COSETA MÉS). COM DEFENSAR-LO: NO ET MENEGES, ELL JA TROPESSARÀ AMB TU. FA CANVIS D'ORIENTACIÓ SENSE SENTIT (ALGÚ MARQUE DE CAP DES DE FORA L'ÀREA), FA PASSADES SENSE SENTIT: PERQUÈ CÓRREGA EL COMPANY (SI ARRIBES, POTS FER ELS 100 M EN 9 SEGONS). PROVOCA CONTRAATACS PER LES SEUES PÈRDUES DE BALÓ.
DECO: ESTADÍSTIQUES: UNA TARGETA PER PARTIT. ELS ÀRBITRES LI PERDONEN ALGUNA EXPULSIÓ. ABUSA DE LA CONDUCCIÓ. HA DE SOLTAR ABANS EL BALÓ. XUTS: SI LI PEGA AL DEFENSA, POT SER GOL. SI NO, ÉS COMPLICAT.
Andrés INIESTA: L'HOME QUE FA JUGAR AL BARÇA MÉS RÀPID. TREBALLA, INTENTA EL REGAT. A MILLORAR: EL XUT (de xiquet de cinc anys) I LA DEFINICIÓ.
Touré YAYÁ: EL MILLOR MIGCAMPISTE DEFENSIU QUE HA TINGUT EL BARÇA. UNA LLÀSTIMA LA LESIÓ. EL PULMÓ DE L'EQUIP. FA QUE DECO PUGA TREBALLAR MENYS. BONA POTÈNCIA DE XUT. VA BÉ DE CAP (BAIXET NO ÉS). GRAN JUGADOR.
Eidur GUDJOHNSEN: Este jugador és gafe, perquè els partits que jugue en el Pro Evolution amb ell, no guanye mai. Segons la meua opinió, està al Barça perquè n’hi haja un davanter alt per si han de jugar a pilotades per alt.
Samuel ETOO: TREBALLADOR, GOLEJADOR. ÉS SEMBLANT A PAULA B. DE SUPERMODELO 2007 (QUAN PARLEN, LA CAGUEN). AIXÒ SÍ DÓNA EL MILLOR D'ELL MATEIX.BONA PRESSIÓ ALS DEFENSES RIVALS. EN ELL COMENÇA LA DEFENSA DEL BARÇA.
Santiago EZQUERRO: Encara està viu? Jo de major vull ser com ell, perquè sabíeu que és el Pare Noel del Barça? Cobra un pastó per treballar un sol dia de l’any, en el seu cas, el dia de la final de la Copa Generalitat.
Lionel MESSI: Esperem que no acabe convertint-se en el nou Maradona, que l’oficina central del Proyecto Hombre està molt a prop de Barcelona.
Thierry HENRY: La seua principal característica és la velocitat i el joc al contraatac, i això en el Barça no ho podrà fer massa vegades.
Giovani DOS SANTOS: Diuen que és molt bo, però a mi encara no m’ha demostrat res. Que ho fera bé en Segona B no indica que siga en el futur un gran jugador.
BOJAN Krkic: És un número 9 però del tamany de David el Gnomo. Molt bo, i pot créixer, però s’ha de fer major i l’han de cedir un parell d’anys.
RIJKAARD: Com a futbolista, i l’idea de jugar a futbol, sempre m’ha encantat. La putada és que el veig un home sense personalitat que fa jugar els jugadors segons els diners que cobren.