dimarts, 29 de juliol del 2008

PARIDA 37

1. QUÈ ÉS EL MILLOR D’UNA PEL•LÍCULA DE COMÈDIA ANGLESA, DEL TIPUS JOHNY ENGLISH, MR. BEAN, LOVE ACTUALLY, ÉS A DIR, ROWAN ATKINSON, HUGH GRANT I TOTA EIXA TROPA? Quan apareix The End i saps que te’n vas a casa.
2. QUÈ ÉS EL MILLOR DE SER DEL MADRID? Que si algun dia et perds a l’Àfrica i et rodegen unes hienes a punt de morir de fam, abans preferiran morir-se que menjar-te. Com ja sabreu, les hienes mengen carronya, les coses més baixes que això ni les toquen.
3. QUÈ ÉS EL MILLOR D’HAVER NASCUT A PARTIR DEL 1990? Que mai hauràs escoltat a Miguel Bosé a no ser que sigues ‘masoquista’.
4. QUÈ ÉS EL MILLOR DELS BORBONS (JUANCAR ‘EL CAMPEXANO’ O LA INFANTA ELENA ‘LA CARA CAVALL’)? Que te n’alegres de no haver nascut rei i d’haver de treballar tota la teua vida.
5. QUÈ ÉS EL MILLOR DE SER EJACULADOR PRECOÇ? Que pots pegar un ‘polvo’ en un ascensor i et dóna igual a quins pis vages, apretes el botó i ja has acabat.
6. QUÈ ÉS EL MILLOR DE TINDRE UN ‘MANDAO’ FINS EL GENOLL? Que si vas a la platja et dus l’Interviú i en 10 minuts ja tens el clot fet per posar la sombrilla.
7. QUÈ ÉS EL MILLOR DEL VIBRADOR DEL MÒBIL? Que li ho pregunten a la meua ‘ex’, que només volia que li fera perdudes… Rellamada… Rellamada…
8. QUÈ ÉS EL MILLOR DE SER LESBIANA? Que quan acabes de fer l’amor poden parlar amb la parella.
9. QUÈ ÉS EL MILLOR D’UNA MAMADA? Els 5 o 10 minuts de silenci.
10. QUÈ ÉS EL MILLOR DE TINDRE UN ‘MANDAO’ FINS EL GENOLL (2)? Que tindràs a la dona molt contenta, no perquè el que penseu (el tamany no importa, això diuen), sinó perquè sempre pixaràs dins de la tassa del vàter.
11. QUÈ ÉS EL MILLOR DELS VIDEOS DE LA PRIMERA COMUNIÓ? Que tu no els vols vore per recordar la cara d'empanat que feies, però tampoc ningú et demanarà que li'l poses per vore's i acabar plorant.
12. QUÈ ÉS EL MILLOR DE TREBALLAR A L'AJUNTAMENT DE SOLLANA? Que si et veuen que fas massa feina o que et preocupes molt per la gent, et FAN que baixes la marxa.
13. QUÈ ÉS EL MILLOR DE TINDRE ALZHEIMER? Que faràs noves amistats amb les infermeres tots els dies. I si estàs casat, tots els dies coneixeràs a una dona nova, te la duràs al llit eixa mateixa nit, i mai més tornaràs a saber res d'ella.