dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 28 (BIS)

A vore si vos agrada aquest acudit... N’hi haurà de millors, però s’ha fet el que s’ha pogut. Ara ja sabeu com són els de Sollana!!!!

Ocorregué un dia que els de la NASA dels USA organitzaren un viatge espacial amb una persona normal i sense preparació que acompanyara els astronautes. I en això que me va tocar anar a mi per sorteig ja que domine l’anglés (jelou, aim iron maiden chisburguer), tinc una condició física diferent de la resta del món (amb 27 anys córrec les voltes a peu populars amb el mateix ritme que gent de 60 anys) i tinc una visió millor que alguns animals (concretament els talp – topo- i el caragol).

Però ocorregué que ens quedàrem allí parats perquè ens fallaren tots els motors de la nau espacial i se n’anàvem a la deriva. A continuació començà a fallar l’electricitat i la ràdio, i haguérem d’apagar-ho tot perquè no s’apagara la màquina d’oxigen. Malgrat això, vaig aconseguir un missatge amb una calculadora hexadecimal (si no sabeu com és, a la calculadora de l’ordinador marqueu “Hex”). Deia així:

20 100, 20 100, 500 20E X 1000

I allí tens als treballadors de la NASA intentant esbrinar què significava el missatge. I vinga a passar-li programes desxifradors de codis, i a mirar i a pensar, fins que un tal Mike digué (vos ho escriuré en valencià, perquè no entendreu l’anglés de Walker Texas Ranger):

- Xe, per què no li preguntem a Vicentet, que és del poble del costat del valencià d’aquell d’allà dalt, el Blaiet? Total, no perdem res encara que siga l’encarregat de pintar els avions.

Anaren a buscar-lo i li ensenyaren el missatge, i Vicentet només veure’l, en dos segons, va cridar:

- però a qui espereu!!! Aneu ja a pels d’allí dalt, que tenen problemes!!!

Li preguntaren com ho va saber tan ràpid, que què significava el missatge, i aquest els va dir (baix dels números teniu la traducció literal, i baix del tot el que significa):

20 100, 20 100, 500, 20 E X 1000

VINT CENT, VINT CENT, CINC-CENTS, VINT E PER MIL

VICENT, VICENT, SI EM SENTS, VINE PER MI

***************************************************************

I de regal, un altre acudit creat per aquesta ment destructiva i perversora de ments joves i velles (El que es l’acudit el conte en valencià, però la gràcia dels números està en castellà).

Estaven una parella de sordomuts a punt de fer l’amor (per com és l’acudit dóna igual que siguen heterosexuals o homosexuals... En aquest cas els farem ‘mariquites’ per lluitar a favor de la igualtat, i en homenatge a eixe gran ídol conta acudits que va ser Arévalo – i perquè són muts, que si no els faig gangosos-).

I va i resulta que els dos eren un poc inexperts, i un tenia el forat del cul molt xicotet, i l’altre una tranca que semblava una botella de coca-cola, però de dos litres, no un botellí. En això que allí tenim al del forat menut mirant cap a Màlaga i a l’altre apuntant a Bilbao, tots dos vinga a posar vaselina, i que no hi havia manera, i vinga a provar.

Quan aconsegueix clavar la punteta i mig metre més, agafa una pissarra i li l’ensenya a l’altre, i li escriu:

30 BN? (Treinta ben = Te entra bien)

I altre, a quatre potes, més content que Déu, volent que l’altre li l’estacara fins el final li escriu:

90 90 (Noventa Noventa = No me entra, no me entra)