dimarts, 29 de juliol del 2008

PARIDA 35

En aquesta parida he fet una recopilació de les paraules que deien alguns famosos abans de gitar-se a dormir, i també a qui li ho deien. Per a fer aquesta parida pareixia que fóra James Bond versió hacker, ja que m'he hagut d'anar a l'oficina central del FBI, a la Moncloa i a altres llocs perillosos.
Ei, que ho he hagut de traduir i tot; això no són punts per a oposicions? I mira que a "lo tonto" m'estan eixint converses i tot... Si no enteneu alguna, faré una breu explicació al costat.
1- BILL CLINTON a MÓNICA LEWINSKY: Ja t'has pres la toma de llet d'abans d'anar a dormir? > Crec que no caldrà explicar-ho...
2- JOSE MARIA AZNAR a ANA BOTELLA: Ai, ai ,ai!!! Que se m'han enganxat el pèls del bigot amb els teus ! > La meua opinió és que la Botella no durà "ingles brasilenyes"
3- INFANTA 'CARA CAVALL' ELENA a MARICHALAR: Millor apaguem la llum per a gitar-se, no? > Quina por d'imaginar-me al Marichalar fent l'amor...
4- MARICHALAR a INFANTA 'CARA CAVALL' ELENA: Millor apaguem la llum per a gitar-se, no? > Quina por d'imaginar-me a la Infanta fent l'amor... I l'embòlia que li entrà al Marichalar quan encengueren la llum. Menys mal que no era Carmen de Mairena, que sinó, no ho conta.
5- LA DONA DE ROCCO SIFREDI a ROCCO SIFREDI: La punteta i prou, no sigues animal. > Això és un monstre, no és un home.
6- NACHO VIDAL a LA SEUA DONA: És que ni a casa em deixaràs descansar del treball? Que duc tot el dia tirant-li... > Altre monstre, però eixe no ho haurà dit mai.
7- JUAN CARLOS DE BORBÓN a DOÑA SOFÍA: Cinc centímetres més i sí que seria el rei.
8- DOÑA SOFÍA a JUAN CARLOS DE BORBÓN: Cinc centímetres menys i sí que series la reina.
9- EL XINÉS AMB EL RÉCORD GUINESS D'ALT (2,40 M.) A LA SEUA DONA (1,60 MÉS O MENYS): A eixa altura estàs perfecta...
10- EL CACHULI MUÑOZ A LA PANTOJA: Ajjj! Ptuf! Ptuf! Quin asco, quant de pèl! LA PANTOJA AL CACHULI MUÑOZ: Pos' menys mal que només m'has fet un bes a la galta!
11- UN BISBE AMERICÀ A... A... A... A QUI TINGA AL COSTAT: “Duérmete niño, duérmete ya, que vendrá el coco y te comerá”
12- QUI ESTIGA CASAT AMB LA PAMELA ANDERSON (QUE JA HE PERDUT EL COMPTE), A LA PAMELA (CJ, RESPIRA, RESPIRA): Si esta nit tornes a rodar cap al meu costat en el llit, vull que canviem a dos llits individuals.

I en un moment d'inspiració divina he allargat la parida de les últimes paraules amb aquestes:
EL CAPITÁN GARFIO: Cagüendéu! Com me piquen els collons!
PINOCHO: Um! Oooohhh!! Síííí! Eh? Ai, ai, ai... Ara sí que veig que vaig cremat... > P. D. És famós l'acudit que diu que Pinocho va morir fent-se una palla, que la fricció de la fusta va fer foc i es va cremar.