dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 30: LISTA DE COSES LLETGES (EN PPS)

ROSSY DE PALMA: No és que siga lletja, és que els extraterrestres dels Simpson són més guapos. És impossible fer-li una foto de perfil, perquè en té 5 diferents alhora, i tots ells estan concentrats en el nas. Abans li done pel cul a un camioner, que ho faig amb ella.

LA DUQUESA D'ALBA: Però com pot ser que una persona haja desmillorat tant? I és que no és només el físic, és també la manera de parlar i la veu. Es veu que tindre tants € no ha de ser bo per a la salut.
ALGUNS VESTITS QUE IXEN A LES PASAREL·LES: És una de les coses més ridícules de la història, perquè després no diguen que la feina de model no és difícil. Ni pagant-me em vestixc jo de 'torero‘.
David Delfín, Agatha Ruiz de la Prada, John Galiano... Si això és ser dissenyador d’alta costura, jo sóc Da Vinci.

LA LLETRA DE L'HIMNE ESPANYOL QUE FEREN:
Si és en l’única cosa que han coincidit tots i cadascun dels espanyols, per algun motiu serà. Perquè que un aturat intente guanyar-se la vida com puga (d’on no hi ha no es pot traure) no és mal, la culpa és dels putos de la SGAE que vullgueren traure € d’un lloc on no es treien abans.
UN “SOBACO” PELUT O MAL DEPILAT EN LES DONES:
Cosa antiestètica, fins i tot en els homes, que si algú ha vist la peli Bambola, de veure la Valeria Marini amb més pèls en el sobaco que allí baix, podrà comprovar com d’antieròtic que és llepar un sobaco pelut... I mira que qui més qui menys algun pèl s’haurà menjat.

MAMELLA SIL·LICONADA MAL OPERADA: Una cosa és que siga gran o menuda, sempre és bonica sense dependre del tamany, tanmateix, per què fan això? Per a què se’ls quede una cara a Conca i l’altra cara a Cadis? O perquè semble un alien?
EL COTXE FORD KA: És un ou amb rodes i té més cul que una brasilera.
Sembla un cotxe de dibuixos animats, encara que el Troncomóvil dels Picapiedra té una pinta més atractiva i aerodinàmica.

EL CUL D'ARAMÍS FUSTER: I tota ella en sí mateixa...

CALCETINS DE COLL ALT AMB O SENSE SANDÀLIES: No és que siga que només quede malament amb sandàlies, és que és una de les coses més ridícules i inútils que he vist mai, això de posar-li a un xiquet pantalonets curts i calcetins de coll alt. És com dur gorro de llana i bermudes, ni es comprén ni té explicació possible.
LES DONES QUE PRACTIQUEN CULTURISME I/O FITNESS:
És que és com si li feres l’amor a la germana ciclà i forta del Chuache (Schwarzenegger o com s’escriga), que si t’agarra amb això i tanca les cames te la partix pel mig i et deixa impotent per a tota la vida.

LA CANÇÓ AMOR FALLERO, DE CRISTINA PERCANCES: Cançons com aquesta fan que fins i tot los pitufos makinetos (gràcies Carles per la idea) es meresquen el meu reconeixement, fa que Tamara (la pitjor, la que ja no sé es diu, si Ámbar o Yurena) em parega mitjanament bona. Si escoltes eixa cançó (i l’altra que té, Petazetas en el Coño o Perdídas de Orina-que no l’he escoltat, però amb el nom he tingut prou-) t’acabes quedant com Rainman o Forrest Gump.

ELS 4 DEL ROLLING STONES: Quasi res, no hi ha grup més lleig. Un que sembla el germà lleig dels Calatrava després d’una pallissa; altre que el dia que falte (si mor algun dia), quan li facen l’autòpsia, tots els metges que hi haja a prop moriran pel contacte amb l’aire del que té dins; un altre (el guitarrista) que sembla Miliki amb els cabells de l’època glam; i l’últim, que té una pinta de pederasta mariquita que tira de cul (en el doble sentit de l’expressió).

LES CASES PINTADES DE COLOR PUTI-CLUB: No es veurà mai cosa més ridícula que una casa pintada com si pareguera un local d’encontres. Si són cases que no poden posar en Nadal tubs de neó, perquè sinó algun borratxo que vega un poc borrós quasi segur que entraria i demanaria: “Quant per un complet?”.
Nota de l’autor: Una de les cases que ixen, és on tinc jo el garatge... Quina vergonya!

MANERA DE VESTIR, ULLERES I CABELLS DELS 80: Menys mal que ja la gent no vesteix com abans (excepte per alguna excepció), perquè de veure fotos antigues quasi m’entren ganes de suïcidar-me. A aquestes paraules em remet: Muscleres (hombreres), ulleres pantalla de cine, Locomía, colors cantarins, pantalonets curtets amb corbateta per als xiquets, cabells cardats, pelucons, escalfadors, uff, i el que em queda...