dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 27: PLANTILLA LLEVANT AL 2007

CAVALLERO: És un home a qui la pressió el posa nerviós enseguida, i eixa no és cosa bona per a un porter. Almenys és el millor parant penals.
Marco STORARI: El millor porter que he vist en la meua vida. En un partit li arribí a contar més de 15 parades, i en tots els partits aixina. Li'n marcaven 4, però si no arriba a ser per ell els n'haurien clavat set o huit.
KUJOVIC: No tinc opinió d'ell, només sé que en el Pro 2008 és el pitjor porter de l'equip.
ÁLVARO: Un dels defenses més brut i lent del món, mai és el culpable de res. Jo no sé com s'ho apanya, però si no fóra perquè hi ha imatges, quasi que el creuria perquè ell està conveçut que els àrbitres, la gespa, els jugadors de l'altre equip, el del seu, el canvi climàtic, el sol i Déu Nostre Senyor estan tots en la seua contra.
Bruno CIRILLO: Este tio a mi no m’enganya, és un boxejador que no guanyava prou diners i es passà al futbol. Si en la seua presentació ja deia que la seua característica era la contundència i que deixà KO sense voler a Materazzi. Quasi res, per cagar-se i no torcar-se... El primer partit guanyat pel Llevant va ser el primer partit que no va eixir de titular.
David CASTEDO: Si n’hi haguera una lliga de futbol per ‘als diminutos’, aquest home seria David El Gnomo, l’home més baixet en jugar a futbol professional.
Iñaki DESCARGA: Li posa moltes ganes, i és un basc més llevantinista que alguns dels que van al camp. De tècnica en té menys que Albelda, que ja és dir.
MANOLO GASPAR: Si este encara està al Llevant, açò vol dir que el Llevant baixarà a Segona,perquè EN TOTS els equips que ha estat, ningun ha estat més de dos temporades (tres anys) seguides. O es desfan d'ell, que no passaria res, o ja saben què els toca.
Miquel ROBUSTÉ: L'únic defensa que ha sigut internacional de tot l'equip, no ha jugat ni un minut encara. En l'Espanyol tenia el problema que era un poc massa jove, però per poc que faça, segur que ho farà millor que Cirillo i que Álvaro.
Luis Manuel RUBIALES: Anda que no té collons que el jugador més pelat del món del futbol li diguen així de cognom.
José Manuel SERRANO: És un jugador de futbol americà que han posat de central, perquè només sap fer placatges.
Matthieu BERSON: Un jugador que pareix tret d’una pel•lícula sobre camps de concentració nazis per la pinta destartalada i de prim que està. Encara no sé si és un destructor o un creador de joc, perquè mai l’he vist fer ni una cosa ni l’altra.
Laurent COURTOIS: A este el poses en una pel·lícula eixint de jueu en un camp de concentració (nasut, flac, pelat i blanc) i no et dónes compte que és ell.
Félix ETTIEN: Tira recte, entropesa amb el contrari i falta en atac. Sempre que el vegeu encarar el contrari ocorrerà açò, no vos calfeu el cap.
JAVI FUEGO: La clara demostració que un jove del filial, només que pose ganes, ho pot fer millor que qualsevol titular.
JUANMA: L'únic extrem pur del Llevant, per al que jo l'he vist, no puc queixar-me d'ell, perquè sempre l'he vist fer el que pot, i qui fa el que pot no està obligat a més. El que té de mal els que els seus centres no són centres, són alley-hoops per als jugadors de la NBA.
MIGUEL ÁNGEL: L’únic home al món amb més pigues a la cara que Riquelme (que ja és difícil), ha tingut un gran error anant al Llevant, perquè la primera vegada que estigué era uns set anys més jove, i jugava en segona, no en primera.
PEDRO LEÓN: En lloc de dir-se 'león' hauria de dir-se 'gatet', perquè no és un jugador molt agressiu que diguem.
SAVIO Bortolini: Una gran aposta per la joventut de Badalona... Tindrà una gran puntuació de tècnica, però encara té més anys. Si així ha de desbordar algun lateral dret, com que no siga Curro Torres o el del Llevant en els entrenaments, no crec que ho faça.
Emilio José VIQUEIRA: És un tio "ciclat" que no té coll, és com si li hagueren comprimit el cos i s'haguera com un pot de coca-cola esclafat.
Damiano TOMMASI: Els partits que l’he vist jugar, tot i les seues limitacions amb el baló, ha sigut L’ÚNIC que ha corregut 200 minuts en cada partit, i era ell qui pressionava el porter contrari, no el davanter. Això sí, la pinta que duu amb eixa barba, que li dóna un aspecte de mafiós, no te’l vulgues trobar una nit en un carreró.
Cristian RIGANO: Típic davanter ‘tanque’ italià que, si no li la centren bé des de la banda, no pot fer res, ja que no és ni jove. I amb els jugadors de banda que té el Llevant no pot triomfar en la vida per molt que ho intente, encara que almenys li posa ganes. Ja me podran dir que no és bo, però només de saber que fins els 25 treballava d'obrer i jugava a Tercera, ja me cau molt bé, no com els "sanguangos maltrabajes" que n'hi ha.
Shota ARVELADZE: Major, lesionat en un lloc on sempre ha estat fotut. És qui més gol té en l'equip, però ja es pot retirar, perquè este ha vingut a menjar paella.
Alexandre GEIJO: L'únic jugador del món que al Pro 2008 no té intel·ligència artificial, perquè d'on no hi ha no es pot traure. Mira que té qualitat i velocitat, però no sap llegir les jugades.
MEYONG ZÉ: Dir-li roïnet és poc, és una de les coses més penoses que he vist mai. Aprofita per a jugar en lligues inferiors, però en una lliga de primer nivell fa més paper Espanyeta.
NINO: Ninot, més ben dit, em recorda a altres davanters que fallaven allò difícil i tiraven fora allò fàcil. Era el jugador ideal per al futbol americà, perquè tots els seus xuts pareixien aquell que va encendre la flama de Barcelona ’92; tots se n’eixien de l’estadi.
Mustapha RIGA: El germà bessó anorèxic de Whoopi Goldberg (o com s'escriga) s'ha de canviar els tacos de les botes perquè sempre està esvarant-se. Enguany li ha afectat la síndrome "de l'augment de sou i d'ampliació de contracte dóna igual com ho faça".
L’ENTRENADOR QUE ACABEN DE FITXAR: Ni tan sols l’he vist, però ja vos dic que la meua opinió és que segons jugava l’entrenador quan era jugador, així jugarà l’equip. És a dir, si de jugador era defensiu, l’equip serà defensiu (Quique Sánchez Flores, Clemente, Cúper, Abel Resino); i si era un jugador d’atac, l’equip serà ofensiu, i aquestos m’agraden a mi (Laudrup, Pellegrini, Rijkaard).