dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 25

Per a celebrar el número 25 de parides del gran ‘Backyard Boy’ vos he preparat una llista amb els deu majors fraus de la història (tot i que hi ha d’altres que també podrien haver entrat, però ho he repartit perquè n’hi haja per a totes les edats)

  1. La cuina d’autor: Molt de plat i poc menjar. Havent-hi bufets lliures no sé com pot existir aquest tipus de restaurants.
  2. James Stewart: Tantes pel·lícules de l’oest i en la vida no ha pegat ni un tir...
  3. Ronaldinho: Sis milions d’euros a l’any, o més, i només marca gols de falta i de penal. Només l’he vist una vegada amb la samarreta suada, en la publicitat de Rexona.
  4. Steven Seagal: Un home d’acció que mai ha pegat ni una ‘patà’... És com una pel·lícula d’acció de persecució de cotxes en la qual no n’hi haja un cotxe que vole pels aires o sense un cotxe que explote.
  5. Kournikova, Ivanova, Sharapova (entre altres): Això són models, no tenistes. Algunes no han guanyat mai un torneig, i les que han guanyat algun torneig era un de molt roí. Traduint-ho al futbol, és com dir que el Lleida és un gran equip perquè és simpàtic, ix als diaris, i perquè ha guanyat la Copa Catalunya, el Ciutat de Lleida o alguna cosa pareguda.
  6. Sergio García (el del golf): El mateix que abans. MAI ha guanyat res a dia de hui, només té que sempre queda entre els llocs tercer i nové (que li dóna punts per la classificació mundial), i en la copa que juguen entre Europa i els USA guanya quasi tots els seus partits.
  7. Bons grups musicals a partir de quan es fan comercials: Green Day, Mägo de Oz, Eminem... Feien grans cançons, ara ja no.
  8. Grups musicals que no te n’adones quan acaba una cançó i comença una altra de tan iguals que són: Juanes, El Canto del Loco, La Oreja de Van Gogh, una selecció d’entre tants altres grups que pots escoltar a los 40 Principales.
  9. La TDT: Des del dia que fent zapping i que vaig veure que al mateix temps, a la mateixa hora, en Tele 5 i en Antena 3 feien sèries més velles que la picor (i tenien un gran nivell, si les hagueren fet a la dècada dels 60) d’Arturo Fernández, se m’ha caigut el món al damunt.
  10. Les begudes de palo tretes a partir d’una bona: Si és impossible millorar la Coca-cola o la Fanta taronja, per què han inventat la Coca- cola light, la zero, la cherry coke (la recorda algú? Encara la venen?) o la fanta taronja baixa en calories? I, a banda, no és que el sabor siga diferent, és que és diferent i diferent (per no dir roí i asquerós).