dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 31

En esta parida vos he volgut enumerar les coses que poden matar a un home normal (almenys a mi sí), però fent-lo sofrir moltíssim. Es tracta de les pitjors tortures que podria tindre un home, més que la de la 'goteta' (Tortura medieval que consisteix a què una gota d'aigua t'està colpejant el crani sense parar, provocant que et tornes boig, que se t'enfone l'os i que el cervell s'acabe transformant en una massa que pareix plastelina). AVÍS PER A NAVEGANTS: ALGUNES D'ESTES M'HAN PASSAT DE VERITAT, i d'acompanyament, la foto del meu sopar de la nit de Nadal (i menys mal que no apareix la 'picaeta' d'abans i la tallà de mero...)

1. Escoltar la discografia completa de Miguel Bosé, només parant per escoltar el 'Mola mazo' de Camilo Sesto.
2. Vore seguides i sense descans les pel·lícules on ix Emma Thompson i tota la tropa anglesa com Hugh Grant (Love Actually, Sentido y Sensibilidad, Mucho Ruido y pocas nueces, etc.)
3. Vore a dos ties de 18 anys vestides d'uniforme Lolita fent la tisora i no poder participar.
4. Tindre en un buffet-restaurant xino (en el qual pots menjar fins que només tingues ganes de morir-te) davant de tu a un travelo (transexual) llepant-li l'orella a un tio (el novio), tant que quasi li trau per l'orella de l'altra banda (com si fóra la pel·lícula de Hot Shots), i agarrant-li el paquet. [Perquè tinc testimonis, que sinó jo diria que l'he ensomiat, o no s'ho creurieu]
5. Tindre de defensa en el teu equip de futbol favorit,de titulars, a Curro Torres, a Oleguer, a Ballestros i a qualsevol del Llevant.
6. La sèrie 'Bea la fea', 'Yo soy Bea', o com se diga la cosa eixa xunga que fan després del Tomate (que fa que la tortura siga pitjor)
7. Altra pel·lícula de Clint Eastwood del mateix tipo de 'Los Puentes de Madison', que acabes plorant, però de la desil·lusió
8. Que t'ensenyen un video de xicotet quan te posaven calcetins de coll alt i camisa de mariquita (M'està pegant un baixó de tensió només de recordar-ho).
9. ...
10. ...
11. Estava cremant la cinta de vídeo i les fotos de la meua 1ª Comunió. Me'n vaig a per les de quan la va prendre la meua germana.
12. ...
13. Ja estic ací. Que fagen una gran sèrie de dibuixos manga en la tele i que a meitat sèrie deixen de fer-la (i no tindre internet a casa per poder baixar-te-la). QUE TORNEN A FER NARUTO JA!
14. Tindre un fill que jugue al 'Curling', 'Carling' o com es diga (eixa cosa penosa que és una espècie de petanca i que n'hi ha dos que agranen la pista de gel com si els anara la vida)... i pitjor encara, que veja partits per la tele.
15. L'espaguetti-western (ítalo-espanyolà) que estic veient ara en Canal 9.
16. Anar de compres amb tres o quatre dones una eternitat (un dia no, perquè de tanta estona se te fa una burrà d'hores), perquè això d'anar a cinquanta tendes diferents, i tornar després a algunes, per a comprar-se, sempre, la primera cosa que han vist i que, justament, tan els ha agradat i tan bé que els sentava. I mira que anar a comprar és entretingut: el berenar, veure gent, que te pegue l'aire, veure les dependentes... però poden fer que t'entren ganes de suïcidar-te.
17. Una dona amb pèls en el 'sobaco'. Però no estic parlant d'un de mal depilat o que el pèl comence a eixir (que no se li pot fer res), parle d'un 'sobaco' MAI EN LA VIDA depilat, amb més pèls que els collons de King Kong, que et pots fer rastes, trenetes i cola de cavall, tot al mateix temps. En cas de no entendre-ho, o de no imaginar-s'ho, veieu "Bambola" o "Muerte a las supermodelos" (no voreu cosa més roín en la vida que esta pel·lícula). Crec que és la cosa més antieròtica que he vist (i patit) en la meua vida.
18. Eixir una nit de festa a una discoteca i aconseguir entrar a la zona VIP, i una vegada estàs allí, que s'enamore de tu o que només vulga tindre sexe, la Lydia Lozano, la Maria Patiño, la Chelo Garcia Cortés o... o... qualsevol altra d'eixes, que no me sé noms (en el cas masculí, com la meitat són mariquites, i els altres no els conec, vos diré el Pocholo o eixe que és el doble de Manolo Escobar).
19. Que la teua dona, nóvia, parella sentimental (bo, amb qui t'arrejuntes per les nits); et diga que va a entrar a treballar al ACUA (o que està treballant), i descobrir que no és el AQUA centre comercial (de no sé quin poble), sinó que és al AQA (un d'eixos locals on hi ha dones lleugeres de roba que estimen els hòmens si tenen dinerets, és el local amb "tubos de neons fosforito" que hi ha en la rotonda (a pocs metres) que hi ha entre la carretera d'Almussafes i Alzira i entre Sollana i Alginet. Eh! No penseu malament, en eixe no he entrat, però que sapieu que el 120% dels hòmens han entrat en alguna despedida i/o sopar festiu, però que entrar a fer-se'n una no significa anar al lio (i jo opine que quan entres, com sempre trobes algun home casat del poble el millor és anar-se'n només et beus el cubata, o anar-se'n directament a la discoteca)). (Mare meua, quant de parèntesi (o no?) he posat (tu què opines?) en aquesta parida). [Nota del redactor: Ho he preguntat a unes persones que anaren de despedida (no diré noms), i crec que en eixe lloc és molt més fàcil que entre a treballar un nóvio que una nóvia, encara que la pinta que tenen si els veus és de ser una dona, encara que realment siguen persones 'Kinder', és a dir, al revés que dins de l'ou n'hi ha sorpresa, perquè "la sorpresa és que dins hi ha ous i regalet"]
20. Tindre un fill i que t'ixca la cosa més diferent i que més odies del món, o siga, que un madridista acèrrim tinga un fill que s'acabe convertint que un dels Boixos Nois, o si a mi m'isquera un fill maquineto (lladre, polític, poc treballador... ho accepte, però 'pelocenicero' ni de conya).