dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 27: PLANTILLA VALÈNCIA AL 2007

QUIQUE: L'home més odiat de la Comunitat Valenciana, a mi no m'acaba d'agradar del tot, però he de reconéixer que ha fet el seu treball millor que altres (segons les estadístiques ha sigut el quart millor entrenador del València, però ha tingut el problema que durant mooooltíssims anys tots els entrenadors que vinguen tindran: la síndrome Benítez, que he de dir que ha sigut, en números, el segon millor entrenador de la història). Hi ha 20 o 30 entrenadors millors que ell, però jo pense que ells mai vindran al València. I no vos oblideu que ve d'una família de gitanos. El que li perd és que és un pelet massa barraquero, però ja vorem què haurien fet altres.
TINTÍN, ai, calla, RONALD KOEMAN: En este vorem què farien els altres. No durarà massa, perquè ha vingut i ha posat als jugadors una vida 'de professional de l'esport': De bon matí a Paterna a desdejunar, fins que siga l'hora de l'entrenament, menys eixides per la nit, han d'estudiar l'equip contrari en casa i sempre estan veient vídeos de l'equip contrari. Alguns dels jugadors malcriats de la plantilla se n'aniran quan acabe la temporada si encara està este entrenador. Em jugue un sopar de tan segur que estic. Serà el primer entrenador del món a qui li posaran un cotxe-bomba, i no li'l posarà la ETA.

CAÑIZARES: És, a banda de ser el fill de la mare que més s'anomena durant un partit de futbol, el porter com els jocs de consola dels 80, perquè només es mou per damunt de la línia d'esquerra a dreta.
TIMMO HILDEBRAND: El doble de Leonardo di Caprio (en la pel·lícula Gangs of New York) diuen d'ell que és el Beckham alemany. Ja l'odie per dos vegades. Ah, no! És un porter alemany, igual que Oliver Khan... me cau triplement mal... i que no se m'ocurrisquen més, que si li arriba la maldició que li he enviat, en tres mesos no s'alçarà de la tassa del vàter.
MORA: Per què el fitxaren? Per què? Si no és perquè siga el substitut d'Espanyeta, no ho sé; el meu nebot de 9 anys és millor.

MIGUEL: A cada dia té més cul. Pel que sembla les paelles (i l'oferta del Chelsea) li afectaran al seu rendiment enguany, a no ser que li puga més el seu amor a les discoteques de València.
ALEXIS: A este no l'he vist jugar, però en la pinta que duu pels tatuatges crec que acabarà a la presó. Però mentre estiga ací ja puc afirmar que és el successor de Camarasa, i no per la posició de central, sinó perquè anaren al mateix logopeda: "Zoy Alexiz, zoy de zevilla i estoy muy orgullozo de jugá con Oaquín".
ALBIOL: El jugador que serà el successor de Carboni; però no de referent defensiu, sinó de jugador franquícia (com li agrada dir als de Canal 9) que acabarà presentant el Passa-la.
MARCHENA: El 'bronques' de l'equip. Si hi ha alguna rinya o durant algun partit veus una tangana, hi ha un 300 % de possibilitats que Marchena estiga a prop.
MORETTI: Este amaga algo, perquè sempre és el primer que arriba als entrenaments, i quan es lesionà s'ho currà molt per recuperar-se. I això no és normal, sinó aneu un dijous a la zona de locals VIP de València capital.
DEL HORNO: L'home que es va dedicar a jugar a futbol perquè feia massa por com a terrorista de la ETA, enguany sí que triomfarà (en l'equip que el cedisquen), perquè té les orelles aerodinàmiques per córrer molt (mireu-lo a una foto i ho voreu).
CANEIRA: Rocky 5, l'home en el nas més tort de la lliga espanyola i que juga en màniga llarga TOT l'any, fins i tot en agost. No sé què farà, però estic segur que ell enguany no voldria estar al VCF.
HELGUERA: Opine el mateix que abans de vindre ací. És un gran jugador, però que no té cintura, i que controla molt bé el baló. El problema és la pinta que té de xuloputes i que quan se li creuen els cables entra a lesionar l'altre jugador (recordeu que Ilie era un gran jugador fins que Helguera, aleshores en l'Espanyol, li destrossà el turmell per 70 llocs diferents).

ALBELDA: El destructor (la màquina de retobato) que enguany ja no rendirà perquè s'ha casat amb una model que presenta un programa de la tele i que té pinta de ser més puta que les gallines.
BARAJA: A un altre que li va afectar la publicitat de Mahou (conteu els que han fet eixa publicitat, com Carboni, i voreu que a tots els ha passat alguna cosa).
EDU: El "palo d'agranera" que trenca el ritme de joc de l'equip i que abusa de la conducció segur que enguany, per no trencar la tradició, es lesionarà per a 4 o 6 mesos.
SUNNY SUNDAY (el nom no me l'invente, li diuen així): El germà del creador del Sunny Delight té pinta de ser un negre que ha corregut molt davant dels lleons i que ha patit molta fam en esta vida. Pel que sembla serà un altre 'Sissoko', un xaval massa jove per estar en el VCF, i que quan s'acabarà de formar el malvendran.
VICENTE: 'El niño de cristal de Bohemia', perquè és molt car i es trenca només de mirar-lo.
SILVA: I canta. No me crec encara que el València el fitxara, eixe tio és massa bo. És com Ronaldinho: juga a l'esquerra, les dents se les podria arreglar en tot el que guanya... però Silva sua la samarreta i es meneja pel camp.
GAVILÁN: O paloma. Si no fa un centre que no siga un pase de la mort des de la línia de fons, oblideu-se que ningú del València marque gol.
JOAQUÍN: Què ens esperarà aquest any, què vorem? El Joaquín que només sabia contar acudits en la tele o el Ximo que a punt d'acabar la temporada marcava gols i donava assistències... Només Déu ho sap.
MATA: que te mataré. Un jugador que ve del Madrid. Ocorreran una de dos coses: o eixirà un gran jugador o eixirà un xaval més pallasso que Miliki. El millor seria cedir-lo un any, però segur que no ho faran, perquè té un representant que serà dels més cabrons, perquè s'ho arreglà perquè Mata només puga jugar al VCF.

ANGULO: La 'cara guapa' del VCF em cau molt bé, perquè li dóna esperances a tot el món que pot jugar en primera divisió... sense saber centrar ni un baló ni marcant-li un gol a un porter sense braços, ha sigut internacional.
ARIZMENDI: Té cara d'empanat, és com Carew però en pitjor i diuen que és el futur Ibraimovich... Però a mi no m'agrada, és un jugador que falla moltíssim, però pot marcar el millor gol de la temporada. Menys mal que és molt jove i pot millorar, que molta falta li fa. Notarà el canvi de jugar amb Verdú, Taborda o Riki, a jugar amb els del VCF.
VILLA: Este home es mereix un monument, el que li falta és que de vegades és massa 'golós', l'únic fallo que té és que si fóra intel·ligent se n'aniria del VCF.
MORIENTES: Un jugador que m'alegre que triomfe al VCF, però no perquè me caiga bé, sinó perquè ha sigut un dels millors davanters que ha tingut el Madrid i no l'ha volgut.
ZIGIC: Jugador que m'agrada molt, encara que pense que han pagat massa per ell. Junt amb Villa, a l'igual que feia amb Munitis, formarà la davantera del Duo Sacapuntas. I si no triomfa, que se'n vaja al Pamesa.

Els que ja no estan:
DAVID NAVARRO: El doble de Chuck Norris no m'acabava d'agradar com a jugador, però des del partit de l'Inter (pegar-li a l'equip contrari perquè s'ho tenen molt cregut) em cau molt bé, i això que al VCF n'hi ha alguns que se'n mereixen un parell.
REGUEIRO: L'home amb els forats del nas més grans de tota la primera divisió és un pulmó en el camp (per tot l'aire que agafa quan respira), però que a banda d'una cama esquerra bona no té res més de bo.
CURRO TORRES: És un jugador que des de la lesió i la pèrdua de la titularitat ja no està per a jugar en el VCF. Abans era un jugador que no passava de mig camp, però defenia bé... ara ni això. És molt probablement el pitjor jugador de tota la plantilla (ara que ja no estan ni Jorge López ni Hugo viana)


EN RESUM: Un any sense Hugo Viana, ni Jorge lópez, ni Curro Torres, ni Regueiro, ni Ayala (gran jugador, però que a mi no m'acabava de fer que sempre estiguera de viatge amb l'Argentina)... Açò és el més paregut que he tingut a un orgasme... Ni amb les meues ex-nóvies he tingut tant de plaer...