dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 26

Se n'haveu adonat que:

+ En la wikipedia, Agustín Yañez, escritpor mexicà mor el 17 de gener i el 22 de gener de 1980?
+ Les ballarines del Gran Prix, de Canal 9 (els dies que ho he vist,i si encara ho fan), en tots els programes, en algun moment, ixen marcant el "trau de la vidriola" (la raja de la hucha, per als castellanoparlants, també anomenada el peu del camell, pezuña de camello o camel's foot).
+ Les ballarines del concurs Money, Money, de Cuatro, quan baixen ben agarrades per la barra de bombers que hi ha, sempre tenen en la cara una imatge de gran felicitat i d'alegria, cada qual que pense el per què, però ja vos dic que eixa cara només es veu a les pel·lícules d'amor en què mai acaben casant-se els protagonistes.
+ La qualitat de les pel·lícules antigues de l'Oest és inversament proporcional a l'edat del protagonista, és a dir, a més anys, menys nivell.
+ Horacio, el del CSI MIAMI, no diu pràcticament mai ni una sola oració composta amb més de dos verbs. Pot dir dos frases curtes amb un temps per pensar,o una frase llarga amb un sol verb, però quasi mai la dirà llarga. Sense exagerar, a un capítol que vaig veure a Tele 5, perquè no vaig estar molt atent, però només en va dir una, i van ser dos frases curtes (menys de 10 paraules)... I els altres dos que no callen ni sota l'aigua.
+ A cada dia fan aparells electrònics que es trenquen més ràpidament?
+ En els Operación Triunfo dels altres països ixen gent molt bona cantant (el Paul Potts anglés és una de les coses més impressionants que he escoltat mai) o xiques ben templaes amb poca roba que aprofiten per eixir en revistes pseudo-eròtiques (però que alegren el dia a dia); mentre que ací a Espanya ens hem de conformar amb Bisbal, Bustamante, Rosa de Espanya, Javián, Mai Meneses (l'única que té una cançó bona) o Edurne (la que més bona està i que no ix despullada ni a la de tres).
+ A dia de hui, les tenistes (les dones) són, o bé models, o bé directament hòmens. No hi ha terme mig, o tenen uns braços que pareixen pernils i una esquena que pareix un armari; o són unes models en tot el sentit de la paraula: altes, primes i amb poc de pit. P. D. Sharapova està aseà, però té granets en la cara, no té mamelles i només sap xillar. Ivanovic està millor: més guapa i duu un vestit que ho marca tot (i quan dic tot, és tot). Per a mi que gasta els mugrons empitonats per a apuntar millor (o és que sempre té fred, perquè no usa sostenidors, que és una altra part positiva que té la xica).
+ Els creadors de la publicitat de l'Ambipur es prenen una substància que no serà legal, perquè que una mona tinga de fills porquets i una mofeta, i que una girafa tinga de fills porcs senglars (jabalins); 'fijo' que alguna cosa s'han pres. P. D. de Friky Campió de Quesitos del Trivial: La girafa és l'únic animal completament mut perquè no té cordes vocals, així que és impossible que emeta ningun so.
+ La publicitat de la cervesa Amstel en què peguen segells i un trau la llengua, està gravada al revés. Si no em creieu, mireu el rellotge del darrere i ho comprovareu.
+ La poesia actual valenciano-catalana (de la castellana no parle perquè no en llegeisc, però segur que estarà per l'estil) consisteix a buscar paraules estranyes i noms de gent que no coneix ni Cristo, i posar-los en un poema i que parega que l'escriptor és molt intel·ligent i que ha llegit molt. Però és impossible que ningú entenga res, perquè jo proví a tractar d'entendre un poema buscant-ho tot el que posava al google, i quan acabí, ja no recordava ni la meitat de les coses que havia buscat. Així no m'estranya que diguen que la literatura actual està malament, en decadència i amb pocs lectors, si és una de les pitjors coses que es pot llegir a dia de hui. Abans preferisc llegir-me el MARCA (que ho entenc encara que siguen tot mentides) que patir llegint la merd... que pots trobar-te.
+ Quant de mal està fent a la mitologia i a la història, i a les idees dels xiquets, les sèries del tipus Xena , la princesa guerrera o Hércules. Perquè això de veure xinos-filipinos-neozelandesos de romans o de grecs queda prou malament (i de les dones-models depilades no en parlem). I a banda del mesclaillo de personatges mitològics i de Déus, que penses: "Jo vull fumar-me allò que prenen els guionistes". La part positiva és que no moren quasi mai, i que hi ha actors que són com de la família. Per cert, que de buscar coses per a clavar-me amb la sèrie, avís per als xics, la Calypso (o com s'escriga) anomenada Hudson Leick, té un vídeo en què s'estima amb un home, i els barrots de ferro del capçal del llit els dobla que pareix Hulk.