dissabte, 12 de juliol del 2008

PARIDA 27: PLANTILLA REAL MADRID AL 2007

Bernd SCHUSTER: L’home que sempre està enfadat, i que és Astèrix de major, no tinc massa clar que es menge els torrons, perquè el Getafe tampoc era tan gran equip. Només tenia que tots defenien, i això en el Madrid ho voreu poc.
Iker CASILLAS: El millor porter espanyol, però d'handbol, perquè ho para tot però no n'agafa ninguna amb les mans.
DUDEK: Algú el recorda per alguna cosa més que per la final de Champions que va guanyar ell quan va parar tants penals perquè ballava abans que li xutaren? Potser sí, però perquè li recordarà a Robert Englund (actor que va fer de Freddy Krueger) de jove.
Christoph METZELDER: El tub d’escape de la meua moto tenia el mateix nom. No sé què té, només que sempre complix, encara que ben pensat, si fera això seria l’únic defensa que ho faria des de fa una dècada. De velocitat punta, menys que un monopatí per l'arena.
Kléper Laveran 'PEPE': Un purito!!!! La confirmació que el Madrid no sap fitxar centrals, o és que jo sóc gafe, perquè els 3 partits que he vist jo, quan va eixir la puntuació al MARCA, li posaren menos 2.
Miguel TORRES: Si en lloc de putejar-lo el cediren a un equip aseat un o dos anyets crec que podria ser el futur lateral de la Selecció espanyola.
Fabio CANNAVARO: És un bon central, però baixet i pocs quilos, que quan ha de marcar un davanter gegant (Carew, Makukula, Zigic...) l’agarra com si fóra un monet a sa mare.
CICINHO: Està lesionat o està en un altre equip?
MICHEL SALGADO: El ‘Malulo’ d’Espanya té el problema que s’ha convertit en el defensa més vell del Madrid, i tants anys a eixe ritme l’han afectat.
HEINZE: L’home amb un nom de marca de ketxup, no sé què dir, només el conec de quan jugava al Valladolid i el partit del Manchester contra el Milan, en el qual, Kaká, amb un regat sec, el va tombar a terra.
MARCELO: Defensa massa jove, massa ofensiu i que segur que millorarà, perquè pitjor és impossible.
SERGIO RAMOS: Boníssim, però està massa pendent d'eixir guapo a les fotos. Això sí, té les 'venaes' d'agressions que li entren que demostren que va jugar amb Pablo Alfaro i Javi Navarro, i que ha heretat el número 4 de Hierro.
Mahamadou DIARRA: Mamà d’ou és el meu ídol, perquè amb eixe nom s’hauria d’haver suïcidat ja fa molts anys.
EMERSON: Quina putada més gran que se n’haja anat al Milán, quina desgràcia per al futbol italià, ara el Madrid ha millorat.
GUTI: L’eterna promesa a punt de jubilar-se és el jugador amb la millor última passada d’Espanya, però el que li falla és que és el jugador més cregut i més pallasso de tot el món.
Julio BAPTISTA: S’està transformant en Fernando Alonso, perquè cada dia té més coll i el cap més quadrat, s’està abduint cap endins.
GAGO: Viva la seua nóvia!!!!!!! Buscant coses d'ell en Google per parlar d'ell, m'ha eixit una tal Silvina que... espere que aquest jugador estiga molt de temps en Espanya, i si és possible que vinga al València.
GRANERO: L'autobús que me duia a l'institut tenia eixe mateix nom. Com a jugador de futbol, ni l'he vist.
Javier BALBOA: És l'home dels cinc minuts, perquè quan juga sempre està eixe temps. A mi m'agradaria saber si en la nóvia també estarà el mateix temps (dependrà de xicones - i dels seus nóvios- que els pareixerà poc o massa)
ROBBEN: Un home que es trenca que més fàcil que un misto... Que vols que et diga? Encara que siga molt bo, jo no me gaste un pastó per ell.
SAVIOLA: Que sempre siga suplent en tots els equips en els quals ha estat, per molts gols que marque, em fa pensar malament d'ell en els entrenaments.
Roberto SOLDADO: Típic valencià asquerós que és més madridista que Franco... Espere que es trenque la cama i se'n vaja a tocar en el grup Pignoise.
RAÚL González: Per fi ha tornat l'home que tira del carro, però direu, per què? Jo vos ho dic: Ara juga més avant, ja no juga els partits amb la selecció (mireu a Albiol, que no aguanta jugar tants partits seguits i és jove) que en són prou, i ja té la família completa (perquè este tingué, quan es va casar, la síndrome del "m'acabe de casar en una dona model i/o actriu que està més bona que el pa i que té pinta de ser més ninfòmana que jo què sé", el pròxim Sergio Ramos; altres que els passà el mateix: Manchev, Figo, Márquez -liat amb l'exdona d'Alejandro Sanz-, Albelda, o Fernando Alonso)
ROBINHO: És el nou Romàrio, perquè sempre després d'una festa (com la dels 40 condons) és quan més rendix. Això sí, ho fa bé quan no es complica la vida. Si fa mariconaetes es converteix en el triatleta (corre, hace la bicicleta, y al final nada)
Ruud VAN NISTELROOY: Sempre ha estat un gran jugador, però una llei del futbol no escrita diu que quan un davanter és bo de cap, a cada vegada li han de centrar més balons des de la banda perquè no pot córrer tant, i al pobre home li està passant a l'inrevés. Enguany no té ningú que li centre balons en condicions. Se salva perquè és un dels tres millors davanters del món, però se li farà llarga la temporada.
Gonzalo HIGUAÍN: El seu malnom és el "pipita" (m'agradaria saber d'on ve: si de pipa "de fumar" o de "pipitilla"), i és una cosa tipo Arizmendi, però amb un poc més de qualitat, i que marca algun gol.
SNEIJDER: Típic jugador que quan arriba al Madrid els tres primers partits no defensa i ataca molt, però quan s'ha de posar "el mono de faena" acompleix, però ja no és espectacular i amb bones estadístiques.
DRENTHE: L’home amb un cabell que s’assembla al de Travolta en la peli de ‘planeta tierra’ o alguna cosa pareguda, té un xut potent i que la col•loca bé, però si juga de defensa no és un bon defensor i si juga a l’atac ni desborda ni centra massa bé.