dimarts, 4 de novembre del 2008

Parida 39: Desvarios Blasils

DESVARIOS BLASILS:

ASSUMPTE: La peli de Dragon Ball. Tal com diu Esteban: “Mai pensí que opinaria el mateix que Hitler” (Veure enllaços de vídeos). Si no enteneu de què estic parlant, entreu al youtube, i poseu “hitler dragon ball” i veieu-ne tots els vídeos. Això ha estat un sacrilegi, una femerà, una pura merda!!! Son Goku, anorèxic, a l’institut; Piccolo en lloc de verd sembla albí, groc i malalt de la pesta, i sense antenes; Bulma sense els cabells blaus, Krilin no apareix, Txi-txi, canvia de nom (això sí, les dos xavaletes estan bé), i el que és pitjor, i que ningú diu: El geni tortuga, àlies mestre Roshi, me l’han canviat. No està calb, no té barba, està gros, li falta la closca de tortuga, crec que no fa els balls ni va darrere de les xiques com la sèrie. Mireu que és penosa la peli, però la versió de 1989 “Dragon Ball: Comienza la magia”, és millor. En cas de dubte, ja sabeu, youtube...

http://es.youtube.com/watch?v=IkP5KYpp2Yg

http://es.youtube.com/watch?v=zwitJ93l_U4

http://es.youtube.com/watch?v=AgsPfljCiXg

http://es.youtube.com/watch?v=neY3GB-0HQ4

ASSUMPTE: Per què les xiques, a dia de hui, les que tenen 18 anys vesteixen i es comporten com si tingueren 28 anys, i les que tenen 28 anys vesteixen i es comporten com si tingueren 18 anys? I això que parle d’estes edats per fer-ho legal i perquè queden números bonics (que el meu número de la sort és el 8), que podríem parlar d’algunes xiquetes i d’algunes dones rotllo Ana Obregón, que també podrien entrar ací dins... I és que això l’única cosa que fa és que els homes, en lloc de preguntar ¿què vols beure o estudies o treballes?, hagem de preguntar ¿quina edat tens o m’ensenyes el DNI? Això si no vols arriscar-te a ser un nou Eduard Forés... Chiquilla!

ASSUMPTE: Si els del Reial Madrid es queixen i ploren dels àrbitres... Els de la resta d’equips què farem? Pegar-se un tir, tallar-se les venes o tirar-se de dalt d’un pont?

ASSUMPTE: Anda que no canvia veure una pel·lícula porno en una televisió xicoteta o en una de 42 polzades. Caram si canvia el tamany de bola de futbolí a meló i de ganxito a llonganissa alemanya de Baviera...

ASSUMPTE: Estic jo malalt o per a fer les gatxes ha de semblar que estàs fent l’amor? Perquè per a fer-les, has d’estar amb “la cullera” clavant-la fins el fons de “la cassola”, i estar allí tota l’estona fent força “dins i fora, dins i fora...”.

ASSUMPTE: Per què quan a la gent li parle de la cançó de Los Suaves “Dolores se llamaba Lola”, mai la coneixen i pensen en la cançó de Pastora “No me llames Dolores llámame Lola”?

ASSUMPTE: A veure... A l’atemptat a la Universitat de Navarra donen la notícia que tots els administratius se salvaren perquè estaven esmorzant. Quina és la notícia? Que s’han salvat? Perquè que tots els administratius estigueren al bar no ens ve de nou; el que m’agradaria saber és com és que ningú es quedava a vigilar o a atendre el telèfon...

FRASES CÈLEBRES DITES AL TRUC:

1- Vinga, va, que esta ens la fem (sembla més un dissabte a la discoteca darrere d’una xica que una partida de truc entre macles)...

2- Si em segueixes alçant les celles, t’hauré de demanar d’eixir... (dita realment, part 1)

3- Si em segueixes clucant l’ullet, t’hauré de dir que sí, que ja fa temps que no... (dita realment, part 2)

4- Collons, què vas calent? Que eixa manera de mossegar-te els morros ja és vici, no és una senyal. En qui estaràs pensant? (dita realment, part 3)

5- En eixos moviments de llengua, tindràs contentíssima a la dona. Sí o no? (dita realment, part 4)

6- Ací va el bastonot, la grossa! - Retruque! - Vull! - Pos’ ací va l’espasota, que és fina, però és més llarga! (dita realment, part 5)

FRASES CÈLEBRES DITES AL PARXÍS:

1- Menja-te-la i a casa! (Quina gran quantitat d’homes han desitjat dir-li això a una xica en un moment donat, i no estic parlant d’hamburgueses).

2- Xicon, quina manera de menejar el gobelet (cubilete castellà), com es nota que tens molta pràctica (dita realment, part 6)

3- Xicona, quina manera de menejar el gobelet, el teu nóvio t’ha ensenyat bé, eh? (dita realment, part 7)

4- Ale, va, els dos anem darrere d’ella, que no s’escape (De nou, sembla més un dissabte a la discoteca darrere d’una xica que una conversa entre homes)

5- De la manera que meneges el gobelet, el teu nóvio ha de tindre un piu que farà por. (sembla mentida, però dita realment, part 8)

6- Mante, més que moure la fitxa, sembla que estigues buscant-li el punt G a la nóvia.

MANERES D’ANOMENAR ELS COLORS DEL PARXÍS (en tenia més abans de borrar-se el que tenia escrit):

Groc: Piolins, xinesos... Semble el gat Silvestre o Rambo, veient Charlies i Piolins per tots els llocs...

Blau: Pitufos, nacionals... Ara semble Gargamel, o un etarra amb la poli darrere...

Roig: Zapateros, comunistes, tomatitos... Així semble Aznar: Que vénen els rojos!!!!

Verd: Picoletos, gremlins... Ai, què serà dels meus alumnes guàrdies civils... Quant de temps... Espere que tot els vaja bé.